Profiel aanmaken NDE-site*

De NDE roept al haar leden op een profiel aan te maken op de website. Hiermee kunnen we de sociale kaart van diëtisten werkzaam binnen het eetstoornissenveld zo snel als mogelijk zichtbaar maken. Een multidisciplinaire sociale kaart vind je op Eetstoornissen Netwerk.

*enkel voor leden

Stap 1: Wanneer je lid bent van de NDE, kun je jouw gegevens invullen via de knop ‘Profiel aanmaken’ op de homepage
Stap 2: Maak een wachtwoord aan, gekoppeld aan jouw e-mailadres. Hiermee kun je voortaan inloggen, in jouw profiel om b.v. wijzigingen aan te brengen en in het besloten ledendeel collega-diëtisten, informatie downloaden en berichten plaatsen op het prikbord. Stel jezelf kort voor in het veld ‘Vertel iets over wat je doet’. Let erop dat naast collega-dietisten ook verwijzers en (potentiële) cliënten deze informatie kunnen zien.
Stap 3: Nadat je dit hebt gedaan ontvang je per email een bevestiging op het opgegeven mailadres, waarmee je jouw registratie moet bevestigen. Zodra jouw registratie is geaccordeerd, kun je gebruik maken van jouw account en is jouw profiel zichtbaar op de website voor collega’s, verwijzers en (potentiële) cliënten.

Vergelijkbare berichten